logo koningshof
  • Welkom!

  • Welkom!

  • Welkom!

Evangelisatie

We zijn al een paar jaar gestart met Evangelisatie in Wijk en Aalburg. Evangelisatie is dat mensen gaan zien dat Jezus hun leidsman wil zijn. We hebben een optie voor één  zaterdag in de maand en staan op de  Markt. De tijd is tussen 10.00 en 15.00 uur.

De juiste drijveer voor Evangelisatie is....Meewerken aan het wonder dat God wil bewerken in de levens van mensen, namelijk: hun WEDERGEBOORTE!!

Als we ongelovigen in hun ongeloof laten, dan hebben wij ze niet lief. "Vrienden, wij moeten ophouden te zéggen dat we van elkaar houden. Wij moeten echt van elkaar houden en het uit onze daden laten blijken". 1Joh. 3:18 uit het Boek. Natuurlijk Evangeliseren we allemaal, thuis, bij vrienden, op het werk, etc.. Wij, als Evangelisatieteam, beschikken over een prachtig busje waarmee we in Wijk en Aalburg staan.

We spelen af en toe op de accordeon of mondharmonica en maken een praatje met de mensen. Ook hebben we koffie en thee bij ons en kunnen we binnen zitten met de mensen als dat nodig is. Daarom nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen bij de bus. Ook als u een middag mee wilt maken is dat mogelijk. Neem dan contact op met mij.

Rom. 1:16 Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken.

Info: br. J. van der Linden. Tel.:0183 443235 Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken E-mail

Copyright © VEG De Koningshof - Realisatie: @Lucinde