Vrije Evangelische Gemeente
'De Koningshof'

 Om de inhoud van de agenda te bekijken klik op Agenda (zie rechterkolom):

 

Sinds zondag 14 juni 2020 is het mogelijk om de zondagse dienst van onze gemeente te volgen via een livestream. De livestream start om 10.00 uur. 

 U kunt deze livestream op de volgende manieren vinden:

1. Ga enkele minuten voor 10.00 uur naar youtube;

2. Ga in de zoekbalk staan die zich boven in het scherm bevindt;

3. Type: VEG de Koningshof Andel en de datum van de betreffende zondag en klik het loepje aan;

4. Je ziet nu het beginscherm met de mededeling:

                       Goedemorgen

                       Welkom in de dienst

                       Vanaf 10.00 uur gaan we live.

5. Je kunt zelf naar behoefte instellen op wel formaat je wilt kijken. Voor degene die dit willen is het uiteraard mogelijk om, nadat je een account hebt aangemaakt op youtube, je te abonneren op ons kanaal.

Een eenvoudige manier? Gebruik de onderstaande link https://www.youtube.com/channel/UCJAaXThVjX2M5XCzaqIiVkQ Ga op de link staan, klik één keer met de rechter muisknop en kies Hyperlink openen en je komt uit bij VEG De Koningshof. Een dienst terugkijken? Dit is mogelijk want de diensten blijven staan op YouTube.

---------------------- 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep mensen: mannen, vrouwen en kinderen, die met elkaar een gemeente van Jezus Christus vormen. Wij erkennen Hem als Hoofd van de gemeente. Wij geloven, belijden dat het Oude en Nieuwe Testament, de Bijbel, als absolute Godsopenbaring is.

Wat willen wij?
Wij willen met elkaar leren wat het betekent om samen gemeente te zijn, naar het voorbeeld dat we in de Bijbel vinden. En wij zijn getuigen van Jezus Christus en zien uit naar Zijn  komst.

Enkele kenmerken van onze gemeente:
Wij leggen grote nadruk op het persoonlijk geloof van de leden en vrienden van de gemeente. Wij leven in de verwachting van de wederkomst van Christus.

Graag reiken wij de broederhand aan alle mensen, die net als wij geloven dat Jezus Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven is, van welke kerk of gemeente zij ook mogen zijn.

 

 

 

 

 

Afdrukken